Съвсем неусетно изминаха две години от номинация на Мария Бакалова за

...
Съвсем неусетно изминаха две години от номинация на Мария Бакалова за
Коментари Харесай

Крачка напред за Мария Бакалова

Съвсем незабелязано изминаха две години от номинация на Мария Бакалова за Оскар и тъкмо толкоз, откогато актрисата публично се реалокира в Съединени американски щати, с цел да преследва фантазиите си.

И за тези две години новите функции за Бакалова напряко валят. От The Hollywood Reporter разбираме, че българката ще взе участие във кино лентата на Millennium Media - Dirty Angels, който ще бъде режисиран от Мартин Кембъл.

По-интересното е, че Мария Бакалова ще е дружно на екран с Ева Грийн и Руби Роуз, които влизат в другите основни функции. Очаква се фотосите да стартират този декември в Мароко, като по-късно да се пренесат и в Гърция.

Това, което знаем за Dirty Angels, е, че ще ни срещне с група дами бойци, която на фона на изтеглянето на войските на Съединени американски щати от Афганистан е изпратена в страната с загадка задача. Целта им е да спасят група тинейджъри, хванати сред Ислямска страна и талибаните.

Към момента не е ясно тъкмо каква ще бъде ролята на Мария Бакалова, само че ние подозираме, че тя ще е част от този специфичен женски отряд, който ще се впусне в екшъна. Очакваме да разберем и по кое време ще можем да видим Dirty Angels по кината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР